Utvider kolleksjonen med fritidsregntøy

Utvider kolleksjonen med fritidsregntøy

Er det én ting vi i Norge har lært oss å leve med, så er det været. Og når man først skal ut på eventyr i ruskevær, er det godt å ha skikkelig regntøy som både ser bra ut og er komfortabelt på. Derfor designet vi Ona-serien, og den har fått et nytt tilskudd.

De fleste nordmenn har vokst opp med uttrykket «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær», og det er kanskje ikke så rart. Det hadde tross alt blitt altfor lite frisk luft på oss dersom vi holdt oss inne hver gang det regnet.

Vi i Aalesund Oljeklede har levert slitesterke oljehyrer til fiskere siden 1891, men det er ikke bare de som trenger godt regntøy. De siste årene har vi derfor brukt vår erfaring og kompetanse til å utvikle flere kolleksjoner, inkludert Ona-serien med fritidsregntøy.

Til nå har den bestått av en jakke og en bukse, men i år utvides kolleksjonen med et nytt plagg.

Nyhet: Ona anorakk

Noe av det som kjennetegner alle Ona-plaggene, er at de er myke og komfortable. De har en flosset innside som luner godt på dager der været er ekstra surt, samt sydde og sveisede sømmer.

Det nyeste tilskuddet i Ona-serien, er anorakken. Den har de samme egenskapene som jakken, og kommer i fargene svart, oliven og mango. Anorakken har glidelås både i siden og i front, noe som gjør at den er lett å ta på og av.

Ona-serien passer perfekt for deg som er mye ute i dårlig vær, enten du skal lufte hunden, gå tur i skogen eller være med barna på lekeplassen så de kan brenne av litt krutt.