Siden 1891

En ikonisk merkevare innen vanntett yrkesbekledning

Du vet det holder

Vår historie handler om tillit. Om hvordan det har vært livsviktig for generasjoner av kystfiskere å kunne stole på redskapet sitt. Uansett vær stilte de alltid høye krav til alt og alle som var med ut på det værharde Norskehavet. Og i dag er kravene høyere enn noen gang.

År etter år har vi blitt satt på prøve og gjort oss fortjent til å bli brukt av hardtarbeidende mennesker. Hardført vær er en ærlig følgesvenn og når alt kommer til alt, så er det ikke din jobb å holde deg tørr fra regnet. Det er vår.

Hvis arbeidstøyet ikke holder vann, går det ikke bare utover jobben. Det går utover navnet vi har bygget i over hundre år. Siden 1891 har norske arbeidere gitt oss kunnskap om hvordan ørsmå detaljer kan gi store forbedringer i beskyttelse mot vær og vind.

Med tid og møysommelighet har vi gjort Aalesund Oljeklede om til et lokalt merke med en nasjonal tilhørighet. Og det er tillit som er grunnen til at vi har fått det til. Tillit er det eneste vi har fokusert på å skape, konsekvent over tid.

Den ikoniske oljehyren - Doggerbank

Doggerbank er norges mest solgte regntøy, og har vært en del av Aalesund Oljeklede i en mannsalder. Kun små designendringer er gjort siden den først kom på markedet for 70 år siden.