Isfjord - For neste generasjon fisker

Isfjord - For neste generasjon fisker

Våre plagg bærer preg av historie og tradisjon. En tradisjon du finner hengende i naustet som tippoldefaren din bygget i sin tid. En tradisjon du ser i gamle fotografier av værbitte menn og kvinner. En tradisjon som har fulgt mang en fisker ut i hardført vær. Fra generasjon til generasjon.
Bergen: Regntøy som tåler hard medfart Leser Isfjord - For neste generasjon fisker 1 minutt Neste Historien bak Doggerbank

Siden 1891 har norske fiskere gitt oss kunnskap om hvordan ørsmå detaljer kan gi store forbedringer i beskyttelse mot vær og vind. I takt med at samfunn og livsstil endrer seg, endrer også premissene for yrket seg.

Nå har den tidløse og klassiske oljehyren fått sin modernisering gjennom vår Isfjord-kolleksjon. Med utgangspunkt i våre lange tradisjoner og kunnskap om kvalitet, har vi utviklet funksjonelle og slitesterke plagg for neste generasjon fisker.

Med modernisert design og økt funksjonalitet leverer Isfjord den samme varigheten og kvaliteten som vi har bygget vår tillit på. Det er vår jobb å holde deg tørr, men det er også vår jobb å utvikle plagg som samsvarer med dagens behov.