De viktigste tilbakemeldingene kommer fra brukerne selv

Vi lytter til brukernes ønsker og de aller viktigste innspillene får vi fra arbeiderne selv og våre testpiloter.


— Gode ideer kommer ikke uten god research. Designteamet holder en tett dialog med salgsavdelingen og brukeren av produktet.


Vi lytter til brukernes ønsker og de aller viktigste innspillene får vi fra arbeiderne selv og våre testpiloter.


De verdifulle tilbakemeldingene gir oss mulighet til å gjøre forbedringer på dagens kolleksjoner, men også være med på å utvikle nye løsninger til nye innovative produkter som ikke er på markedet i dag. I tillegg følger vi med på og henter inspirasjon fra andre markeder innen regntøy.


Designteamet har fingrene i det meste som skjer med produktutvikling, og en viktig del av jobben er å kartlegge behovene til dem som bruker klærne. Den nye avdelingen i Aalesund Protective Wear «Design & Innovasjon», er et designteam som består av av fire dyktige designere fordelt på de fire ulike merkene i portfolien. De skal sammen utvikle ny bekledning innenfor arbeidstøy, redningsprodukter og trendy yttertøy.


Nye kolleksjoner er allerede satt i gang, og det kan forventes flere designnyheter og innovative produkter hos firmaet fremover. Samtidig som de tar klassiske modeller videre inn i fremtiden.Få siste nytt

Få siste nytt og annen inspirasjon fra AALESUND OLJEKLEDE ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev her:

Vi respekterer personvernet ditt, så vi deler aldri informasjonen din.